Kompanija Gruber-Systems

Granatex1

Ako izbliza pogledate uzorak prirodnog granita, primetićete tačkice koje na prvi pogled niste primetili. Prirodan izgled “Granite Effect” predstavlja inspiraciju Gruberove linije proizvoda od preko 325 Granatex granite-effect solid surface materijala za punioce. Granatex praktično omogućava proizvođačima da stvore solid surface proizvode bez Gel Coat-a, što predstavlja važan faktor u proizvodnji integrisanih umivaonika, kada i kuhinjskih radnih površina. Nudimo kompletan asortiman boja i veličina.

Detaljnije…

seamless1

Seamless lepak je posebno osmišljen dvokomponentni lepak. On nudi odličnu adheziju na mnoštvo površina solid surface materijala uključujući i liveni akril i poliester u tečnom i čvrstom stanju. Podjednako je dobar i za lepljenje drugih materijala kao što su neobrađeni i obrađeni kamen kao i proizvoda na bazi drveta. Lepak ostvaruje odlične performanse, otporan je na uticaje vode, udara, habanja, ključale vode i visokih temperatura.

Detaljnije…

duraflo-logo1

Duraflo je ime vezano za kvalitetne whirlpool i spa sisteme, spa pumpe i pribor za đakuzi kade i spa industriju, već skoro 20 godina. Proizvođači livenog polimera i spa instalateri su u poziciji da zavise od Duraflo whirlpool proizvoda da bi zadovoljili potrebe svojih klijenata. Verujemo da ćete umeti da cenite to što će vam naši proizvodi uštedeti vreme instalacije, što će redukovati vreme isporuke i poboljšati nivo usluge.

Detaljnije…

Gruber ima preko 30 godina iskustva u proizvodnji kalupa za različite upotrebe kompozitnih materijala. U ponudi Gruber Sistema nalazi se i širok spektar visoko kvalitetnih standardnih proizvodnih kalupa koji zadovoljavaju proizvodne potrebe kultivisanog mermera, solid surface ili drugog livenog polimera. Kvalitet naših proizvoda rezultat je pažljive proizvodne procedure i stroge kontrole. Kontrola kvaliteta vrši se četiri puta u toku našeg proizvodnog procesa, a poslednja provera vrši se neposredno pre isporuke.

Detaljnije…

Već više od 40 godina Gruber Sistemi obezbeđuju stručne konsultacije na izradi fabrika kompozitnih materijala, dizajn i inženjering, i instalaciju fabrike i usluge obuke klijentima širom sveta.

Detaljnije…

Gruber opslužuje potrebe proizvođača kada su u pitanju liveni polimeri i drugi kompozitni proizvodi, nudeći zalihe, materijale i ručne alate neophodne u fabrikaciji proizvoda od livenog polimera. Sve Gruberove zalihe i materijali moraju da ispunjavaju naše stroge specifikacije kvaliteta. Koristite Gruber kao vaš jedini izvor udobnosti, uštede vremena i troškova.

Detaljnije…